Gledelig nytt år!


Hei, alle sammen! 

Nå er vi i gang med 2022 og vi er klare for nye gleder og sorger. Livet! 

 

Håper alle hadde en flott julefeiring! Hyggelig at kirkene ble fylt etter hva vi kunne og vi takker Radio Midt-Østerdal for at de hjalp oss med å streame julegudstjenesten fra Åmot kirke. Pandemien har ikke tenkt til å forsvinne helt ennå, dessverre, så vi har de samme reglene som før jul. 

Våre åpningstider ble endret før jul, så vår faste telefontid er mandag, tirsdag og torsdag kl. 10.00 - 14.00. Det samme gjelder for kontoret, men pga pandemien og bruk av en del hjemmekontor kan det være at vi ikke er tilstede på kontoret. Ring oss! 

Vi har for tiden ingen menighetspedagog som kan ha faste opplegg som babysang eller de årlige tilbudene for hvert alderstrinn. Sånn vil det være frem til sommeren ettersom vår fast ansatte menighetspedagog er fungerende kirkeverge. Er du, eller kjenner du en som kan være, interessert i å jobbe delvis hos oss som menighetspedagog denne perioden (timesbetalt)? Har du lyst til å ha babysang? Hva med et opplegg knyttet til fastelavn? Pinse? Kontakt oss gjerne! 

Ønsker dere alle et godt 2022! 

Tilbake